Jambon Uden – Lieve Vrouwenplein 15 – 5401 AS Uden
Reserveren? Bel: 0413 – 33 25 34
Wij zijn open van dinsdag t/m zondag vanaf 16:30

Gek op Holland

♪Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee een stukje ....... ♪Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. De quiz zal worden gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol en zal de teams over ons land aan de tand voelen. En dat met rondes die zijn gebaseerd op het programma Ik hou van Holland. En daarbij kan muziek van Nederlandse bodem natuurlijk niet ontbreken. Gek op Holland staat namelijk voor sfeer, gezelligheid, gekkigheid en vooruit.. ook een klein beetje kennis;)

 • Gelikte designvolle presentatie op groot scherm
 • Presentator in strak pak; ook gelikt natuurlijk
 • Mega interactief! Muziek, film, geen ja, geen nee of euh......
 • Hollandse aankleding (Ik hou van Holland rad, vlaggetjes en kransjes in Nederlandse kleuren)
 • Eventueel op maat met vragen over jullie zelf

Hou van Holland – Het Uitje

Voordat Gek op Holland dan daadwerkelijk los kan barsten worden jullie welkom geheten. Ook worden de teams ingedeeld. De teams worden natuurlijk aangekleed in de Hollandse kleuren. Boem! De strijd barst los. De bom komt later pas. Wie heeft de meeste topografische kennis en kan dus heel goed kaaswerpen? Wie weet waar het addertje onder het gras zit tijdens de spellingsronde? Wie zorgt er voor dat de bom in het bezit is van één van de andere teams tijdens het verjaardagsspel? Dit zijn maar enkele van de vele rondes die voorbij zullen komen.

Gek op Holland – de finale

Iedere ronde wordt voorafgegaan door de ronde Raad een Lied of niet. De meest ‘herkenbare’ liedjes zullen voorbij komen. Zo ook voor de finale. De finale waarin nog alles mogelijk is. Want dan komt het Gek op Holland Rad namelijk tevoorschijn. In deze ronde kun je nog veel goed maken wanneer je de perfecte draai aan het rad geeft.

QUIZ SHOW DELUXE 2.0!

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Met 2 presentatoren, 8 verschillende rondes, aankleding, een jury, een dj, een mega geluidsset, een paar grappen en 2 microfoons komen wij feestend bij jullie aan. Tijd voor interactie en een missie! Iedere seconde geboeid zijn. Deze quiz zal geen seconde vervelen. De lachspieren zullen meer dan één keer worden getest. Iedere ronde is anders en alleen parate kennis zal zeker niet leiden tot de overwinning

 • 8 totaal verschillende rondes
 • Foto’s en video’s van jullie zelf verwerkt in de quiz (wij komen vooraf langs)
 • Zeer originele vragen
 • Heel veel interactie tijdens de quiz
 • Grote trofee voor winnende team
 • 2,5 uur entertainment!
 • De quiz eindigt met een polonaise waaraan iedere deelnemer deelneemt. Klinkt fout en misschien een beetje raar en niet passend bij jullie groep? Bel ons even. Dan leggen wij uit dat dit uitje een slagings

Één groot feest tijdens de Quiz Show Deluxe

Vooraf komen wij al bij jullie langs om de quiz door te nemen. En ook om te filmen. Zo maken wij een introtrailer over jullie zelf en ook later in de quiz komen deze video’s nog terug. Op de dag zelf worden de teams ingedeeld door de 2 presentatoren. Strak in pak begeleiden zij jullie door de activiteit. Dan gaan de lampen uit en starten we met de introtrailer, waarna de quiz los kan barsten. Uiteindelijk zal één team het meeste weten, de overige deelnemers het beste kennen en het meeste inzicht hebben. Dat team gaat naar huis met een grote trofee. En dat is natuurlijk gaaf. Maar nog belangrijker: je wil geen laatste worden. Want dan draag jij de komende tijd de rode lantaarn. Letterlijk!

Quiz Show Deluxe 2.0 – de rondes

De quiz zal bestaan uit 8 verschillende en uiteenlopende rondes, deze leggen wij graag vast aan jullie voor!
Ronde 1: Algemene kennis
De algemene kennis ronde om even lekker warm te draaien.
Ronde 2: Ronde op maat
Vragen over jouw bedrijf, familie, vrienden of team. Vooraf stellen we deze ronde samen. Wie weet het meest over zijn collega’s?
Ronde 3: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.
Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!
Ronde 5:
Minute to win itWeer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar...of niet.
Ronde 6: Fotoronde
Een combinatie van foto’s van jullie zelf en met wat ‘algemene foto’s’. Wie weet wat er op het scherm wordt getoond?
Ronde 7: De audioronde
Niet alleen muziek. Maar ook herkenbare audiofragmenten die bijna iedereen kent. Maar wat was het nou ook al weer precies.
Ronde 8: Bonusronde
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

Reserveren